Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Таке хобі: подружжя прикрасило вдома 555 ялинок і встановило світовий рекорд

Важливо

57-річний Томас Єромін та його дружина Сюзанна з містечка Рінтельн, що на півночі Німеччини, встановили світовий рекорд з “найбільш прикрашених різдвяних ялинок в одному місці”. У власному будинку площею 180 кв. м вони розмістили 555 лісових красунь. Таким чином німецька родина встановила черговий світовий рекорд.

Про це повідомляє Інституті рекордів Німеччини (RID).

Суддя RID Олаф Кухенбекер вже офіційно підтвердив досягнення пари. 

Загалом подружжю знадобилося близько 108 тис. куль та 48 тис. вогників. В одній тільки вітальні вони помістили 89 прикрашених дерев. Інші розташувалися у спальні, коридорі і навіть у вбиральні.

Серед прикрашених ялинок є тематичні, зокрема присвячені фільмам “Зоряні війни”, футболу та посіпакам – персонажам з мультфільму “Нікчемний я”.

За словами Сюзанни, її чоловік має таке хобі – купувати новорічні прикраси. “В якийсь момент Томас виявив ентузіазм до прикрашання – він почав купувати дедалі більше ялинкових прикрас й досі не може зупинитися. Я не одразу звикла до його захоплення, але зараз мені все дуже подобається”, – розповіла німкеня. 

Foto: Oliver Klesy
Foto – Oliver Klesy

Завдяки цій пристрасті Томас “Тото” Єромін встановив вже п’ять світових рекордів RID поспіль (2017 – 2021) і тепер отримав свій шостий сертифікат від Інституту рекордів. “Це буде фінал, адже наші можливості вичерпані. А ще мені дуже подобається число 555, оскільки його легко запам’ятати”, – сказав Томас Єромін.

Німецька пара не забуває й про економію. Оскільки ціни на електрику зростають, вони перейшли на економічні світлодіодні гірлянди. А вже 6 січня вони планують повністю демонтувати свій домашній казковий ліс. Поки що подивитися на диво-будинок приїжджають гості з усієї Німеччини та навіть з інших країн.

Як розповідало раніше BitukMedia, мешканець Білогорщі на Львівщині Йосип Панас подарував Львову ялинку, яку 20 років тому привіз із Карпат. Дерево дбайливо ростили разом з дружиною Галиною, а тепер це – головна ялинка міста перед Оперним театром.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі