Четвер, 9 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Нареченого це шокувало – майбутня дружина встала із крісла-візка і пішла до вівтаря

Важливо

27-річна британка Керрі Редхед зі Східного Йоркшира вразила нареченого та усіх гостей весілля. Жінка, яка останні кілька років пересувалася на кріслі-візку, встала і пішла до вівтаря.

Про це розповідає ВВС.

Керрі народилася з кишковою лімфангіоектазією, також відомою як хвороба Вальдмана. Це захворювання зачепає в тому числі і лімфосистему тонкого кишківника – відтік лімфи утруднений, через що вона виливається між стінками кишківника.

Два роки тому стан Керрі значно погіршав, і вона змогла пересувати лише за допомогою крісла-візка. Однак її наречений Джоел Редхед не мав і уявлення, що Керрі вигадала на своє весілля

Як видно на відео, Джоел був зворушений до сліз. Жінка встала зі свого крісла та за допомогою батька пройшла до вівтаря. Потім їй поставили стілець, аби Керрі могла сісти.

Як розповідало BitukMedia, нацгвардієць із бригади “Лють” Анатолій одружився зі своєю коханою Наталею. Між парою була “хімія” ще в школі, але жоден не зізнавався в почуттях. Зустрічатися вони почали в дорослому віці, а одружилися після початку повномасштабного вторгнення.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі