Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

У Рівному 44-річна жінка народила сімнадцяту дитину

Важливо

У Рівненському перинатальному центрі 44-річна жінка народила сина. Цей малюк, який зʼявився на світ 3 грудня, став її сімнадцятою дитиною.

Про це повідомив Рівненський обласний перинатальний центр.

Жінка з Рівненського району народила хлопчика вагою 3 960 г та зростом 55 см. Новонароджений вже має 8-х сестер та 8 братів.

“У нас трапилась дуже гарна подія. В нашому закладі жінка народила 17-ту дитинку. В сім’ї вісім хлопчиків та вісім дівчаток, і наразі народився дев’ятий хлопчик. Ми вітаємо маму-героїню з народженням малюка”, – написали на Facebook-сторінці закладу.

Як повідомила у коментарі ZAXID.NET головна лікарка медзакладу Вікторія Єнікеєва, жінка народжувала природнім шляхом. Наразі з нею та немовлям все добре. Сама породілля від спілкування зі ЗМІ відмовилась.

Багатодітні сім’ї – не дивина для Полісся. У селі Глинне на Рівненщині таких там понад півтисячі.

У січні 2019 року мешканка цього села Світлана Ковалевич народила 19 дитину. А мешканка міста Сарни Рівненської області у червні 2020 – 16.

Як розповідало раніше BitukMedia, 70-річна мешканка Уганди Сафіна Намуквая народила двійню. Вона стала мамою вдруге за останні 3 роки завдяки екстракорпоральному заплідненню (ЕКЗ). Ця подія стала особливою, оскільки Сафіна є однією з найстаріших породіль в Африці.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі