Вівторок, 7 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Коли почалася війна, освідчився – закохана зі школи пара зіграла весілля на фронті

Важливо

Нацгвардієць із бригади “Лють” Анатолій одружився зі своєю коханою Наталею. Між парою була “хімія” ще в школі, але жоден не зізнавався в почуттях. Зустрічатися вони почали в дорослому віці, а одружилися після початку повномасштабного вторгнення.

Про це розповідає ШоТам.

Пара розповідає, що у школі не наважувалися зізнатися одне одному у своїх почуттях. Після випускного зустрілися аж у 2021-му, під час відпочинку у Скадовську на Херсонщині. Після того вони почали спілкуватися, потім зустрічатися.

Коли почалося повномасштабне вторгнення, Наталя була першою, кому зателефонував Анатолій. Він запропонував жінці жити разом, і жінка погодилася.

Після створення бригади “Лють” колишній поліцейський Анатолійвступив до лав полку “Цунамі”. Тоді пара вирішила, що весілля відбудеться на фронті. Для цього Наталя придбала білосніжну сукню та приїхала до коханого.

Весілля зіграли минулого місяця. Засвідчив шлюб закоханих командир бригади “Лють” Олександр Нетребко, а урочисту церемонію провів командир полку “Цунамі” Олександр Гостіщев.

Як розповідало BitukMedia, родина Володимира і Марини Павлюків із Верховини на Івано-Франківщині придбали чотири FPV-дрони для ЗСУ. На них витратили кошти, які отримали як подарунок на своє весілля.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі