П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Домашні завдання не відповідають нашим родинним цінностям” – мама зробила сміливу заяву

Важливо

Журналістка The Washington Post і Forbes Келлі Берч заявила шкільній учительці, що робити домашні завдання “не відповідає її родинним цінностям”. На диво, у школі їй не заперечили.

Про це жінка написала у своїй колонці для Business Insider.

Одна із доньок журналістки ходить до дитсадка, інша до 4 класу школи. Також вони займаються плаванням, верховою їздою та футболом. Мати ж двічі на тижденеь відвідує спортзал. Ледь вистачає часу на прогулянку із собакою.

Берч пише, що школа, де навчаються її діти, не дає багато завдань. Наприклад, її донька 4-класниця має на читання 20 хв, 10 хв на письмо і 10 хв на математику. Але зважаючи, що діти відвідують гуртки і лягають спати рано, у них лишається замало вільного часу. Дівчата приходять додому о 15:45, а о 18:30 уже йдуть до ліжка.

“Ці предмети важливі, але ми практикуємося у них щодня – коли говоримо про те, як розпоряджатися грошима чи пишемо листа дідусю і бабусі”, – пояснює Берч.

“Замість того, щоб сидіти 40 хв за уроками, я вважаю, що краще мої дівчата б училися плавати, займалися громадськими роботами на благо міста чи просто пустували на свіжому повітрі”, – продовжує жінка.

Про домашню роботу жінка поговорила із викладачкою, коли старша донька була ще у другому класі. У США дітям дають список завдань, які вони повинні виконати вдома протягом тижня і здати його. Берч надіслала листа до вчителька, де повідомила, що донька не буде виконувати ці завдання, але продовжить займатися вдома шкільними предметами у вільний час. Викладачка погодилася.

Тепер у четвертому класі дівчинка сказала, що хоче робити домашню роботу і навіть готова прокидатися раніше, аби виконати читання. Берч каже, що не проти, аби її донька робили домашню роботу, коли це приносить користь. Але не коли це йде на шкоду здоровому сну чи вільному часу.

Як повідомляло BitukMedia, на 12 місяців можуть посадити за ґрати батьків у Південно-Африканській Республіці, якщо їхні діти будуть прогулювати уроки. Такий закон про освіту прийняв місцевий парламент.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі