Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

За усіх, хто бездітний, – щасливий тато встановив світовий рекорд (ВІДЕО)

Важливо

Чед Кемпел із американського штату Айдахо встановив світовий рекорд Гіннеса. Він провіз своїх п’ятьох дітей 1 км у візочку. У нього на це пішло 5 хв і 34 сек. Своє досягнення чоловік присвятив усім родинам, які боряться із безпліддям.

Про це повідомляє Книга рекордів Гіннеса у Facebook.

Чед провіз у дитячому візку для п’ятьох своїх дітей: 8-річну Саванну, 7-річну Ейвері та 5-річних Ноеля, Грейсона і Престона. Ще двоє п’ятирічок вболівали за тата разом із мамою Емі.

Тож Чед встановив світовий рекорд як найшвидший, хто штовхав візок із п’ятьма дітьми. У нього ще є інші рекорди, зокрема, пробіг таким чином марафон та напівмарафон.

“Ми мали довгий шлях боротьби із безпліддям. Багато середечного болю. Ми боялися, бо пережили стільки втрат. І думали, що доля наша – ще більше втрат”, – каже чоловік.

Спершу була двійня хлопчиків, яка народилася передчасно і не змогла вижити. Потім були чотири викидні.

Але одного дня вони пішли на УЗД і побачили, що в животі Емі аж п’ятеро немовлят. Тож вони сказали лікарям – зробимо усе, аби вони були живі. І так і вийшло.

Як повідомляло BitukMedia, киянка Вікторія Співаковська пробігла марафон “Не зупиняйся” разом із немовлям у візку. Свій рекорд вона присвятила загиблому на війні із росією брату Остапу Оністрату.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі