П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Киянка пробігла марафон із немовлям

Важливо

Киянка Вікторія Співаковська пробігла марафон “Не зупиняйся” разом із немовлям у візку. Свій рекорд вона присвятила загиблому на війні із росією брату Остапу Оністрату.

Про це у Facebook повідомила представниця Книги рекордів України Лана Вєтрова.

Забіг довжиною 42,195 км провели організатор бігових спортивних змагань NewRun та Нова Пошта. Особливістю забігу стало те, що кожен учасник присвятив свою участь близькій чи значимій людині. Марафонці писали їх імена на своїх номерах, на футболках та на тілі.

“Коли Вікторія фінішувала, всі люди на ВДНГ згуртувались, щоб вітати її аплодисментами. І навіть при таких гучних оплесках дитина у візку спала, тобто, чим могла допомагала мамі бігти”, – розповідає Вєтрова.

Рекордний марафон Вікторії Співаковської увійде до Національного Реєстру Рекордів як пам’ять про її молодшого брата Остапа Оністрата. Він ще юним пішов добровольцем на фронт і там загинув, пише Вєтрова.

Як розповідало BitukMedia, 9-річний школяр Василь Маєвський із села Клячаново на Закарпатті встановив світий рекорд у гирьовому спорті. Він 20 разів підняв гирю вагою 16 кг за одну хвилину. Власна вага тіла хлопця – 48,5 кг.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі