Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

DZIDZIO записав пісню із незрячою школяркою, яка зібрала 2 млн грн для ЗСУ (ВІДЕО)

Важливо

Український співак Михайло Хома  DZIDZIO та незряча дівчинка-волонтерка Анна-Марія Герман заспівали разом пісню “Ліхтарики”. До того Анна-Марія співала на вулицях та у храмах, аби зібрати 2 млн грн для ЗСУ.

Про повідомляє NV.

Хома розповідає, що вирішив таким чином зробити подарунок маленькій волонтерці на її День народження. Співак зізнається, що був вражений тим, як дівчинка збирала гроші для ЗСУ.

DZIDZIO каже, що відео із Анною-Марією йому прислали військові із передової. На відео дівчинка розповідала про свою мрію зустрітися зі співаком. Хома вирішив подарувати дівчинці пісню “Ліхтарики”, яку вони виконали разом.

“На своїх социальніх сторінках я неодноразово писав, що Анна-Марія — надзвичайно обдарована, світла та смілива дитина. Пишаюсь її мужністю та прагненням допомогти. Співаючи в храмах і на вулицях, вона збирає чималі кошти для ЗСУ. Анна-Марія — яскравий вогник у темряві, який дає надію на світле й мирне майбутнє України”, — каже співак.

Як раніше повідомляло BitukMedia, старший брат Анни-Марії воює в ЗСУ, навесні був під Бахмутом і отримав поранення. Тож вона вирішила збирати допомогу для його 125-ї бригади.

9-річна школярка акомпонувала собі на бандурі. Цей інструмент вона уже два роки вивчає в музичній школі.

Як розповідало BitukMedia, троє луцьких школярів Дмитро Александров “Жижик”, Сергій Доренко “Шторм” і Артем Самчук “Сокiл” утворили волонтерський загін “Гвардія “Воля“. Вони допомагають місцевим нацгвардійцям та збирають гроші для оборонців України.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі