Вівторок, 23 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Понад 500 тис. гривень зібрала на допомогу ЗСУ незряча школярка

Важливо

Школярка з міста Комарно Львівської області з перших днів війни своїм співом збирає гроші для підтримки ЗСУ. Юна співачка зібрала для українських військових вже 650 тисяч гривень

Про це повідомляє Львівська районна державна адміністрація.

Анна-Марія Герман незряча, але це не завадило дівчинці співати в різних містах та селах Львівщини. “На початку війни дівчинка вирішила, що хоче підтримувати ЗСУ і розпочала волонтерити: співала у містах, селах нашого району, у церквах, збираючи так кошти для допомоги українським воїнам”, — поділилися в адміністрації.

Окрім навчання та волонтерства, школярка займається грою на бандурі, бере участь у різних конкурсах і здобуває призові місця.

За гроші, які зібрала Анна-Марія, вже закупили для військових: дрон, автомобіль, рації медичної допомоги, одяг, взуття, термобілизну та продукти харчування.

Старший брат Анни-Марії, Богдан, військовий. Тому дівчинка хотіла якомога більше зробити для мужніх хлопців, які боронять Україну на передовій. Зараз брат дівчинки на лікуванні на Львівщині після поранення.

Як розповідало раніше BitukMedia, Максиму Стахіву з села Сопошин на Львівщині два з половиною роки. Хлопчик волонтерить у місцевому гуманітарному штабі із перших днів початку повномасштабного вторгнення.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі