Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Прийшов час покласти край – Південна Корея відмовиться від собачого м’яса у 2027-му

Важливо

У п’ятницю Південна Корея оголосила про плани припинити виробництво собачого м’яса в країні. Від старовинної традиції планують відмовитися до 2027 року.

Про це повідомляє UPI.

Законодавці та урядовці наполягають на тому, щоб до кінця року прийняти спеціальний закон про припинення торгівлі собачим м’ясом. Це запустить трирічний період поступової відмови.

Таке оголошення прозвучало після зустрічі членів правлячої Партії влади народу, міністерства сільського господарства та груп із захисту тварин у Національній асамблеї в Сеулі в п’ятницю.

“Настав час покласти край соціальному конфлікту та суперечкам, до яких веде споживання собачого м’яса”, – заявив член асамблеї Ю Ей-дон на прес-конференції.

“В нашу епоху собаки – це не просто власність, а члени сім’ї та друзі, які спілкуються з людьми. Більшість громадськості проти споживання собачого м’яса”, – сказав також він.

Як розповідало BitukMedia, у Колумбії суд вперше визнав тварину членом сім’ї. Після розлучення чоловікові дозволили бачитися із собакою, яка дісталась екс-дружині. Судді дійшли висновку, що в юридичному сенсі собака вважається його “донькою”.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі