Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Йога допомогла – ведмідь з’їв пікнік просто перед носом у відпочивальників (ВІДЕО)

Важливо

Мексиканка Сільвія Масіас виклала у TikTok відео про те, як пережила зі своїм сином напад ведмедя у парку міста Сан-Педро-Гарса-Гарсія. Тварина прийшла до їх столу і стала їсти просто у присутносі людей.

Про це пише UPI.

На відео, яке виклала Сільвія, вони із 15-річним сином Сантьяго сидять налякані, поки їхній перекус з’їдає ведмідь. Жінка обіймає хлопчика за плечі і прикриває йому очі, аби той не запанікував.

Син має синдром Дауна і боїться тварин, які навіть менш небезпечні, ніж ведмеді, розповіла Сільвія. Дивитися відео Сантьяго теж відмовився – сказав, що надто страшно.

Однак поласувавши стравами, ведмідь пішов геть. Пізніше жінка відзначила, що зберігати такий спокій їй допомогла йога – вона викладає її, тож має досвід.

Чорні ведмеді не на стільки агресивні і хижі, як грізлі, але все ж становлять небезпеку, кажуть спеціалісти служби контролю тварин. Ймовірно, тварина уже їла людську їжу раніше, припускають вони.

Як розповідало BitukMedia, y США трилапий чорний ведмідь вдерся на веранду будинку у штаті Флорида. Непроханий гість пригостився коктейлями та потрапив на відео.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі