П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Лячно, але не рахується” – водій спробував обдурити поліцію, видавши маску за пасажира

Важливо

Поліція американського штату Вашингтон наклала штраф на кмітливого, але не дуже успішного водія. Той видавав маску для Геловіна за пасажира, аби проїхати спеціальною смугою на автотрасі.

Про це повідомляє UPI.

Копи повідомили, що нещодавно зупинили чоловіка на трасі 167 за те, що він намагався незаконно скористатися смугою HOV – “для транспортних засобів із високим рівнем заповнення пасажирами”.

У США, де у багато людей їздять в авто поодинці, для авто із пасажирами виділяють спеціальну смугу. Аби скористатися смугою HOV, треба, щоб у салоні був хоча б один пасажир. Тому водії час від часу вдаються до хитрощів, аби не стояти в заторах із такими ж одинаками.

Так і цей водій – прикріпив до сидіння маску, накинув шарф і тілогрійку, в очікуванні, що через вікно копи не розгледять, що відбувається. Однак, не поталанило.

“Страшно, але все ще не рахується”, – прокоментував у Х (колишній Twitter) пресофіцер поліції Рік Джонсон, який і виклав фото.

Користувачі посміялися, що за старання можна було б і помилувати водія. І показали, що іноді водії кладуть на сидіння просто муляж скелета.

Як розповідало BitukMedia, 10-річний хлопчик та його 11-річна сестра викрали вночі мамин седан та проїхали на ньому 321 км швидкісною трасою. Так школярі із міста Норт-Порт у американському штаті Флорида помстилися мамі за те, що вона забрала гаджети та відправила спати.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі