П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Спокусився коктейлями: трилапий ведмідь на прізвисько Тринога заліз у будинок і напився (ВІДЕО)

Важливо

У США трилапий чорний ведмідь вдерся на веранду будинку у штаті Флорида. Непроханий гість пригостився коктейлями та потрапив на відео.

Про це розповідає New York Post.

Звір увірвався на веранду будинку в містечку Лейк-Мері в неділю, 3 вересня. Камери відеоспостереження зняли, як він наблизився до будинку Дігліо. Першим появу дикої тварини помітив домашній пес Бруно і здійняв гавкіт. У цей час вдома був лише 13-річний Джозеф, який дивився телевізор.

Непроханим гостем виявився знаменитий у Лейк-Мері ведмідь, якого місцеві жителі через каліцтво прозвали Триногою (Tripod). Клишоногий заліз на веранду, побродив там, а потім попрямував до холодильника. Він відчинив дверцята і почав ритися всередині. Як виявилось, він не був надто голодний. Бо зробив вибір на користь бляшанок з коктейлями та благополучно напився.

Весь цей час підліток знімав тварину на камеру мобільного телефону через вікно і коментував, що відбувається. “У нашому патіо справжнісінький ведмідь. Боже, я ніколи не бачив ведмедів так близько”, — каже Джозеф за кадром.

“Він щойно відкрив двері!” — радісно вигукує хлопець. “Він збирається взяти пиво. Там немає їжі, друже!”.

Тринога, однак, здавалося, був цілком задоволений вибором напоїв у домі родини Дігліо. “Він взяв три “Білі кігті”, випив і пішов дуже щасливим. Його улюблений смак — манго та полуниця”, — пізніше розповіла виданню мати Джозефа.

У результаті гавкіт Бруно злякав ведмедя, і той ретирувався. З’ясувалось, що звір навідує патіо родини вже вдруге. “Чесно кажучи, це просто частина нашого життя тут”, – прокоментував хлопчик візит Триноги.

Як розповідало раніше BitukMedia, американець на ім’я Браян із містечка Кінгс-Біч у штаті Каліфорнія вирушив поплавати на човні із друзями. Поки він був відсутній, ведмідь влаштував у будинку безлад і навіть встиг передрімати на ліжку.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі