Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Нехай весь світ зачекає” – ведмідь вдерся до будинку і заснув на ліжку (ВІДЕО)

Важливо

Американець на ім’я Браян із містечка Кінгс-Біч у штаті Каліфорнія вирушив поплавати на човні із друзями. Поки він був відсутній, ведмідь влаштував у будинку безлад і навіть встиг передрімати на ліжку.

Про це повідомляє UPI.

Поки Браян плава на озері Тахо, ведмідь розбив вікно, вдерся до помешкання, перекусив, перекинув телевізор і вклався на ліжко поспати. Все це зняла камера відеоспостереження.

Камера надіслала на телефон повідомлення, що датчики зафіксували рух у приміщенні. Чоловік отримав доступ до відео через сматрфон і був у шоці.

На відео, яке з’явилося у мережі, видно, як ведмідь вмощується спати на ліжку у помешканні Браяна. Телевізор ще цілий.

Браян повідомив власнику помешкання. Той зазирнув у вікно і побачив, що ведмідь спить на ліжку. Чоловік почав видавати гучні звуки, тварина скочила на лапи і залишила будинок так же, як і зайшла.

Окрім іншого неподобства, ведмідь розкидав по будинку сміття і пошматував постільну білизну, відзначає Браян. Однак, додає чоловік, на щастя гість не потрапив до холодильника чи морозилки, а також не випорожнився.

Як розповідало BitukMedia, aмериканський ведмідь зі штату Колорадо потрапив у безвихідь. Він вдерся у дім, з’їв свинячі відбивні, але не зміг втекти із вікна другого поверху.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі