Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Майже ідеальне пограбування – ведмідь украв відбивні, але завис на другому поверсі (ВІДЕО)

Важливо

Американський ведмідь зі штату Колорадо потрапив у безвихідь. Він вдерся у дім, з’їв свинячі відбивні, але не зміг втекти із вікна другого поверху.

Про це повідомляє KDVR.

Тварина вдерлася у будинок мешканця міста Стімбоут-Спрінгс на ім’я Раєн Макфарлей. Чоловіка із родиною тоді якраз не було вдома.

Ведмідь потрапив до будинку через вікно першого поверху. Поласував їжею, прогулявся на другий поверх, зайшов у спальню господаря – після цього двері у спальню зачинилися.

Ведмідь спробував хоч якось вибратися із пастки, в яку потрапив, і вилізти із вікна на другому поверсі, але у нього нічого не вийшло. Один із копів, який прибув на виклик, відкрив двері спальні. Після цього ведмідь підтягнувся, заліз у середину і вийшов із будинку, як і зайшов.

“Він поласував відбивними, які я не доїв увечері, дістав закуски із комори, поперекидав хатні квіти. Нічого надзвичайно божевільного. Я думав, будуть збитки на тисячі і тисячі доларів. Але ні. Я вдячний, що він був шанобливим гостем”, – каже Макфарлей.

Як повідомляло BitukMedia, ведмежа-підліток вразило відпочивальників на пляжі американського штату Флорида. Воно випливло із океану та, перетнувши піщану смугу, попрямувало у своїх справах, не звертаючи уваги на людей.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі