Субота, 11 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Вино на розлив: вулиці міста затопило червоним вином (ВІДЕО)

Важливо

Два резервуари з вином лопнули на заводі Destilaria Levira у португальському муніципалітеті Анадія. Червоне вино вихлюпнулось і потекло з пагорба, як справжня стрімка річка. Об’єму пролитого алкоголю майже вистачило б на олімпійський басейн — 2,2 млн літрів.

Про це повідомляє Daily Mail.

За інформацією видання, від інциденту ніхто не постраждав. Причини вибуху резервуарів поки не встановлені.

Загалом, як пише видання Diário de Coimbra, на вулиці містечка Сан-Лоренсу-ду-Байру (São Lourenço do Bairro) вилилося 2,2 млн. літрів алкоголю. На відео, якими очевидці діляться у соцмережах, видно, як вулицею, що йде під нахилом, тече ціла річка червоного вина.

З побоювань, що винні потоки забруднять місцеву річку Чертима, місцева влада оголосила екологічну тривогу. Пожежна служба муніципалітету Анадія перекрила вину шлях та відвела його від річки. Рідина, не завдавши шкоди водойми, втекла у поле, повідомили місцеві ЗМІ.

Внаслідок пригоди постраждав лише підвал винокурні, який затопило вином. Тим часом компанія заявила, що видалить просочену алкоголем землю та візьме на себе всі витрати на ліквідацію наслідків НП.

Як розповідало раніше BitukMedia, у Британії видра завдала шкоди готелю на 126 тис. доларів. Вона поцупила з тамтешніх ставків рідкісних коропів. Доказ – відео з моментом крадіжки.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі