Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Пережила суцільне жахіття – жінка три тижні чекала на зустріч із втраченим собакою

Важливо

Паула Родрігес із Домініканської Республіки загубила собаку у аеропорту “Атланта” – найзалюдненішому у світу. Розлука далася жінці дуже важко. Однак за три тижні очікування господиня має шанс зустрітися із своєю улюбленицею.

Про це повідомляє UPI.

Як розповідала CNN Паула, вони разом з 6-річною Маєю прилетіли до США на двотижневий відпочинок 18 серпня. Вони планували провести відпустку у Сан-Франциско, але мали здійснити пересадку у аеропорту Гартсфілд-Джексон, також відомому як “Атланта”.

Американські прикордонники сказала жінці, що вона “не відповідає вимогам” для отримання туристичної візи і має провести ніч у слідчому ізоляторі і найближчим рейсом повернутися додому, але собаці в слідчий ізолятор не можна. Мая мала провести ніч у центрі для тварин зі спеціально навченим персоналом.

Наступного ранку Паулу повели до терміналу. Жінка переймалася за Маю – у собаки через хвилювання у польоті почалася діарея, тож вона потребувала догляду. Але біля терміналу Маї не було. Коли ж Паула почала допитуватися, там відповіли, що Маю не знайшли. У співробітників центру тварин немає часу її шукати. А Паула має сісти на літак.

Таким чином жінку видворили з країни без її собаки.

Два дні Паула писала звернення і телефонувала у всі можливі інстанції. Зрештою їй відповіли – клітка відкрилася, і Мая втекла, коли її транспортували до літака. Вона побігла по злітній смузі. Співробітники намагалися її упіймати, але пес був швидшим.

“Усі, хто мене знає, знають, що вона для мене значить. Я без неї нікуди не йду. Вона настільки добре поводиться, що я воджу її в ресторани, буквально всюди. Вона мій партнер у всьому”, – розповідала жінка журналістам.

“Я в агонії. Я живу в кошмарі, знаючи, що моя дитина десь там налякана або може бути поранена. Всякі думки приходять мені в голову, і я нічого не можу з цим зробити. Кожна хвилина здається днем”, – бідкалася Паула

Робін Олгуд, який займається пошуком зниклих тварин, розклеїв листівки по всьому аеропорту. І зрештою Маю помітили.

«Втомлену, але зовні здорову, її доставили до ветеринара, і очікується, що незабаром вона повернеться додому», — йдеться у дописі.

Як розповідало BitukMedia, 15-річний пес Міньйон із округу Марікопа в амерканському штаті Арізона воз’єднався із родиною після 12 років блукань. Не відомо, що з ним сталося, але зоозахисники кажуть – з моменту, як його знайшли, він зовсім не виляв хвостом

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі