П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Ніколи не виляв хвостом – пес повернувся додому після 12 років блукань

Важливо

15-річний пес Міньйон із округу Марікопа в амерканському штаті Арізона воз’єднався із родиною після 12 років блукань. Не відомо, що з ним сталося, але зоозахисники кажуть – з моменту, як його знайшли, він зовсім не виляв хвостом.

Про це розповідає UPI.

Місцевий центр контролю за тваринами розповів у Facebook, що Міньйона підібрали нещодавно. Офіцер побачив старого пса, який, здавалося, був трохи сором’язливим і дуже сумним. Із моменту, як він опинився у притулку, він жодного разу не виляв хвостом.

Співробітники просканували собаку, знайшли вшитий мікрочіп і з’ясували, що пса звати Міньйон. Вони знайшли його власників і відвезли до них.

Співробітники пояснили власникам, що пес зараз не такий вже швидкий через вік. Але як тільки дверцята переноски відкрили, Міньйон почав радісно виляти хвостом і всіляки висловлював захоплення від єднання з родиною. Він утік із заднього двору через відкриті ворота у 2011-му.

Доля собаки за 12 років невідома. Але на двох фото на відео можна помітити, як змінився пес і хлопчик, який з ним бавився.

Як розповідало BitukMedia, паралізований собака із кличкою Ворд 11 років жив у притулку для тварин у американському місті  Чаттануза. Нещодавно його взяла до себе терапевтка Келлін Мерфі. Завдяки їй пес навчився махати хвостом.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі