Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Містить секретний інгредієнт: з’явиться локшина швидкого приготування для геймерів

Важливо

Японська компанія Nissin, що спеціалізується на виробництві їжі швидкого приготування, презентувала геймер-френдлі локшину. Справа в тому, що в її складі незвичайний інгредієнт – кофеїн. Новинку виготовлятимуть у двох смаках.

Про це пише CNN.

Для затятих геймерів з усієї Азії нічні сеанси часто означають дієту з енергетика та фаст-фуду – щоб не зголодніти і не заснути. А як щодо жирних відбитків пальців на клавіатурах? Або небезпеки пролити щось на зберігання ігрове обладнання?

Виробник локшини Nissin каже, що у нього є відповідь і пропозиція – чашка локшини з кофеїном. Представники компанії пояснили, що їхній продукт підійде геймерам, адже ті багато часу проводять за комп’ютером і часто забувають поїсти. Локшина швидкого приготування допоможе їм не тільки швидко побороти голод, але й збадьоритися.

Локшина з кофеїном продаватиметься у двох смаках – часник/чорний перець та карі/імбир. Серед інгредієнтів також будуть креветки, свинина, яйце та капуста. Новинка з’явиться на полицях магазинів Японії 18 вересня.

Обидва продукти створені на основі соусу та “без супу, тож не потрібно турбуватися про забруднення рук або периферійних пристроїв, що робить їх ідеальною їжею в перервах між ігровими сеансами”, — йдеться у релізі.

До слова, це не перша незвична новинка від Nissin. Раніше компанія показала постільну білизну в стилі локшини Cup Noodle mop. Набір складається з наволочки з принтом червоно-білої упаковки локшини швидкого приготування та подушки із зображенням яйця, цибулі, креветки та м’яса. От тільки випускати таку постільну білизну на продаж компанія не планує.

Як розповідало раніше BitukMedia, бадьорість від ранкової кави – то лише самонавіювання, заявили вчені.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі