Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Практична магія: відтворили мітлу з “Гаррі Поттера” (ВІДЕО)

Важливо

У Канаді відтворили мітлу зі світу “Гаррі Поттера”. Блогери з ютуб-каналу Hacksmith Industries продемонстрували свою розробку у ролику — за три дні відео набрало понад 400 тисяч переглядів.

У мітли є свій нюанс – вона може “літати” лише над водою. Секрет полягає у використанні фоїлборда. Це пристрій для серфінгу зі спеціальним крилом, що відштовхує дошку від води. А ще є мотор і ціпок. Спеціальний серфінгборд з підводним крилом надає руху механізму, завдяки чому мітлою можна керувати. Також інженери підібрали оптимальне розташування центру важкості для стабільного польоту. Єдиний мінус – конструкція дуже громіздка.

Блогери подбали, аби зробити мітлу, що літає, максимально відповідною всесвіту юного чарівника. Вони додали додаткові декоративні елементи, а верхи посадили пілота в костюмі студента школи чаклунства Хогвартса.

Від чарівної мітли розробку відрізняє те, що “вершнику” необхідно надягати регулятор швидкості мітли на плечі, аби пристрій дозволяв балансувати.

Hacksmith Industries відомі й іншими експериментами. Наприклад, навесні вони сшили справжній куленепробивний костюм Джона Уїка. На реалізацію проєкта знадобився цілий рік.

Як розповідало раніше BitukMedia, найбільший у світі критий парк Гаррі Поттера відкрили в Токіо (Японія). Це вже другий тематичний заклад у світі, присвячений історії юного чарівника.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі