Вівторок, 21 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Twitter покаже трансляцію поєдинку Маска проти Цукерберга. Якщо він, звісно, буде…

Важливо

Бій мільярдерів Ілона Маска та Марка Цукерберга транслюватиметься у соціальній мережі X (колишній Twitter). Про це повідомив засновник SpaceX та Tesla. І хоча дата поєдинку поки невідома, за словами Маска, всі виручені з бою кошти підуть на благодійність для ветеранів.

Про це повідомляє Reuters.

Раніше Маск сказав, що “підіймав вагу протягом дня, готуючись до бою”, і додав, що не має часу на тренування, тому приносить гирі на роботу.

Коли ж в Маска запитали про суть поєдинку, він відповів: “Це цивілізована форма війни. Чоловіки люблять війну”.

Магнати соціальних медіа з червня підбурювали один одного до поєдинку зі змішаних єдиноборств у клітці в Лас-Вегасі.

Галас почалася, коли Ілон Маск заявив у дописі від 20 червня, що він “готовий до матчу в клітці” з Цукербергом, який тренується з джиу джитсу.

Днем пізніше 39-річний Марк Цукерберг, який опублікував фотографії виграних матчів на платформі своєї компанії в Instagram, попросив 51-річного Маска “надіслати локацію” для запропонованого двобою. На що Маск відповів – “Вегаський октагон”. Йшлось про місце, де проводять чемпіонські поєдинки зі змішаних єдиноборств (ММА). Тоді Маск сказав, що почне тренуватися, якщо бій у клітці набуде форми.

Суперечка мільярдерів почалася після того, як Марк Цукерберг повідомив про розробку майбутнього конкурента Twitter від Meta – Threads. Маск насміхався з Цукерберга у Twitter, Zuck my 👅, — писав він. У день запуску Threads Цукерберг опублікував перший за 11 років твіт і пожартував у ньому з Ілона. В опублікованому мемі дві Людини-павука вказують один на одного. До цього останній твіт очільника Meta було розміщено 18 січня 2012 року.

23 червня мати Маска “скасувала” бій сина з очільником корпорації Meta Марком Цукербергом. “Поєдинок [проходитиме] тільки на словах. У кріслах. (…) Переможе той, хто виявиться смішнішим”, — написала Мей у своїх соціальних мережах. Ілон Маск у відповідь на повідомлення матері відправив усміхнений смайлик.

Як розповідало раніше BitukMedia, нове дослідження демонструє, що чоловіки, які отримали вищі результати в тестах на інтелект, в житті стають батьками пізніше порівняно з тими, у кого IQ нижчий. Науковці наводять в якості прикладів Ілона Маска, Марка Цукерберга та Білла Гейтса.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі