Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Залізний лоб: майстер бойових мистецтв б’є головою сотні горіхів (ВІДЕО)

Важливо

27-річний майстер бойових мистецтв з Індії Навін Кумар встановив світовий рекорд з кількості волоських горіхів, розбитих головою за одну хвилину. Книга рекордів Гіннеса зафіксувала, що чоловік розтрощів 273 горіхи. Це більше 4,5 волоських горіхів за секунду!

Про це розповідає портал UPI.

Навін Кумар відібрав рекорд в Мухаммада Рашида, в активі якого рекорд у 254 горіхи за хвилину.

Кумар і Рашид – давні конкуренти. Ці двоє змагаються за право бути володарем божевільного рекорду от вже кілька років. Мухаммед вперше встановив рекорд у 2014 році, розколовши 150 волоських горіхів. А потім повторив спробу у 2016 році, коли розбив 181 горіх.

Після тренувань з Прабхакаром Редді (Індія), який сам має кілька світових рекордів у бойових мистецтвах, Навін вийшов на сцену у 2017 році та побив рекорд Мухаммеда, розбивши 217 волоських горіхів.

Вже за рік, хто ж з двох індійців найкращий Лускунчик у світі – 22-річний Навін чи 36-річний Мухаммед – вирішувалось на зйомках шоу La Notte dei Record в Італії.

Тоді обидва чоловіки перевершили власні рекорди, однак Мухаммед знов взяв гору, розбивши 254 волоські горіхи проти 239 Навіна.

І от тепер, через п’ять років, Навін Кумар вклав кров, піт і сльози (але здебільшого кров), щоб знову закріпити за собою титул найкращого у світі чемпіона з крекінгу волоських горіхів.

Під час спроби цього рекорду Гіннеса використовувались сирі звичайні волоські горіхи (Juglans regia). Їх можна було викладати на стіл як завгодно, але розколювати можна тільки один волоський горіх за раз. Зараховувались всі удари, коли шкаралупа волоського горіха розбивалась щонайменше на дві частини.  

Навін почав свою спробу у блискучому темпі й підтримував його протягом усієї хвилини, блокуючи біль від рани на лобі, яка ставала дедалі більшою.

Відео встановлення рекорду можна побачити тут.

На нову спробу Навіна знов надихнув його інструктор з бойових мистецтв Прабхакар. 41-річний Прабхакар — ровесник Мухаммеда Рашида, і пара б’є рекорди один одного вже багато років.

Прабхакар роками старанно навчав Навіна перевершувати його власні рекорди. І тепер, коли Навін у розквіті своїх спортивних сил, він потенційно може претендувати на багато інших рекордів Мухаммеда в майбутньому.

Ось деякі інші світові рекорди з розбивання волоських горіхів, які він міг би спробувати:

Найбільше волоських горіхів, розбитих рукою за одну хвилину – 303, Прабхакар Редді у 2022 році,

Найбільше волоських горіхів, розбитих ліктем за одну хвилину – 315, Мухаммед Рашид у 2021 році,

Найбільше волоських горіхів, розчавлених зубами за одну хвилину – 30, Амедео Гріко (Італія) у 2023 році,

Більшість волоських горіхів, подрібнених сидячи за одну хвилину – 122, Черрі Йошітаке, він же Містер Черрі (Японія) у 2020 році.

Як розповідало раніше BitukMedia, 16-річна Срушті Судхір Джагтап із Індії встановила світовий рекорд, протанцювавши 127 годин (це майже 5,5 діб). Дівчина виконувала традиційний танець і робила лише короткі перерви для відпочинку. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі