П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Mattel шукає “головного гравця в Uno” на зарплату в $17,7 тисяч

Важливо

Mattel, всесвітньовідома компанія з виробництва іграшок, відкрила вакансію на першого в історії “головного гравця в Uno” (Chief Uno Player). Співробітника беруть лише на чотири тижні, але заплатять 17,7 тис доларів.

Про це розповідає Sky News.

Любителі UNO з усього світу тепер мають шанс перетворити свої навички на серйозні гроші. Mattel відкрила вакансію на першого в історії “головного гравця в Uno”.

Компанія пропонує працевлаштування лише на чотири тижні. Приходити до офісу в Нью-Йорку доведеться лише чотири дні на тиждень і виконувати там свої обов’язки протягом чотирьох годин. Успішний кандидат зароблятиме $4444 за тиждень.

На цьому цифра чотири в умовах прийому на роботу не закінчується: щоб здобути посаду, кандидатам необхідно відповісти на чотири запитання.

Що означають ці “четвірки”? Така кількість четвірок пов’язана з тим, що майбутній співробітник тестуватиме нову версію гри — Uno Quatro, основна мета якої полягає в тому, щоб зібрати чотири однакові кольори або цифри в ряд, по черзі додаючи картки на поле.

“Головний гравець в Uno” в размах своїх нових обов’язків буде грати в Uno, створювати відеоконтент для соцмереж разом із командою маркетологів, а також навчати правилам інших людей.

Бажаючі можуть подати заявку до 10 серпня, розмістивши свій відеоролик у TikTok UNO.

Як розповідало раніше BitukMedia, першу ляльку Барбі з синдромом Дауна презентувала американська компанія Mattel. Вона стала результатом спільної роботи з Національним товариством людей із синдромом Дауна та медичною спільнотою.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі