Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Не набирайте зайвого: Japan Airlines запускає послугу прокату одягу

Важливо

Japan Airlines запустила нову послугу, мета якої – зменшити кількість багажу пасажирів. Авіакомпанія тестує послугу прокату одягу Any Wear, Anywhere, яка дозволяє подорожнім заздалегідь орендувати необхідний комплект одягу, який потім доставлять до готелю після прибуття гостя в Японію.

Про це повідомляє Business Insider.

Ідея полягає в тому, щоб люди допомогли скоротити викиди палива, вуглекислого газу і взагалі зробили свою подорож більш екологічною. І все, що для цього потрібно, – подорожувати без зайвого багажу.

Зараз авіакомпанія співпрацює з Sumitomo Corporation, яка займатиметься системою бронювання та комплектацією одягу. Поки послуга доступна протягом пробного періоду з 5 липня цього року до серпня 2024 року.

Можна замовити до девʼяти предметів одягу на термін до двох тижнів. Йдеться про поєднання верху, низу і верхнього одягу. Кожен вибір вбрання підбирається за сезоном, нагодою та розміром, коштує послуга від $28 за пʼять речей.

Деякі мандрівники починають побоюватися свого вуглецевого сліду від авіаперельотів і шукають способи компенсувати їх, особливо з огляду на те, що, за оцінками, на авіацію припадає 2,5% світових викидів вуглекислого газу.

Аби відстежити ефект послуги Any Wear, Anywhere, авіакомпанія вимірюватиме зареєстрований багаж, щоб проаналізувати, наскільки пасажир зменшив викиди вуглекислого газу, обравши цю послугу.

Як розповідало раніше BitukMedia, Hainan Airlines, один з найбільших китайських авіаперевізників, оголосив про запровадження нових вимог для бортпровідників. Передусім це стосується ваги. Якщо їхня вага перевищить встановлений ліміт, співробітників усунуть від польотів і посадять на дієту під наглядом.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі