Четвер, 9 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Він величезний – жінка 36 років чекала, коли розквітне кактус (ВІДЕО)

Важливо

Американка Джекі Флурной із міста Лютерсвіль штату Джорджія 36 років чекала, коли зацвіте кактус, який вона посадила у своєму саду. Тепер він випустив квітконіжку із бутонами – і її шокують розміри.

Про це повідомляє 11Alive.

У саду Джекі багато квітів – лілії і троянди. Багатьом вона дає кумедні назви, як то “троянда-нокаут”. Усі вони цвітуть. Лише одна рослина ніяк не наважувалася.

“Думаю, це було щось на зразок очікування Різдва. Ти сидиш в стороні і чекаєш на свій подарунок”, – розповідає пенсіонерка про те, як чекала на квітку кактуса.

Насіння кактуса виду Американська агава жінка посадила у 1987-му. Весь цей час кактус спокійно собі ріс. А ось одного дня жінка у вікно і побачила, що рослина випустила стебло висотою 7 метрів. І всі у місті чекають, коли розпустяться квітки.

Американська агава цвіте раз за усе своє життя – у період між 25 і 45 років після того, як насіння проросло.

Джекі сміється, що ще ніхто ніколи не чув, аби агава цвіла у Джорджії, зазвичай вона росте у південних штатах та Мексиці. Жінка каже, що кактус має зацвісти жовтим. Найбільша квітка буде на самій верхівці стебла.

Як повідомляло BitukMedia, 28-річний американець Ной Джоллі із Нью-Йорка зміг створити музику за допомогою кімнатної рослини. Він підключив рослину до машини, яка реагувала на електричні імпульси, що випромінює листя та стебло.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі