Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Втілили давню мрію” – бібліотеку на Чернігівщині обладнали батутами

Важливо

Бібліотечна система міста Городня на Чернігівщині отримала шість мінібабутів для кардіо-тренувань. Міськрада таким чином виконала їх давню мрію, каже керівництво.

Про це повідомляє Чеline.

Усі тренажери стануть доступні містянам із початку червня. Директорка місцевої бібліотечної мережі Анна Щербакова пояснює – займатися джампінг-фітнесом корисно. Сподівається, що батути допоможуть привабити відвідувачів.

“Міська рада допомогла втілити нашу давню мрію, – пояснює директорка Анна Щербакова. – Ми довго думали, що нам організувати для відвідувачів, чого ще не було в місті, щоб людям було і корисно, і цікаво. Займатись джампінг-фітнесом виявляють бажання як молоді люди, так і старші за віком. Це корисно для здоров’я і водночас допомагає змістовно провести вільний час”.

Батути розмістять просто у приміщеннях бібліотеки. Працюватимуть вони в робочий час, але не безкоштовно – за символічну плату. Зібрані кошти обіцяють передати ЗСУ.

Як повідомляло BitukMedia, пенсіонер Девід Хікман із британського міста Дадлі заплатить штраф бібліотеці у розмірі близько $52,5 тис. Він взяв книжку “Закон щодо водіїв транспортних засобів”, коли йому було 17 років, і дійшов повернути книжку до бібліотеки лише через 58 років.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі