Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Заклад пропонує клієнтам заплатити за піцу після смерті

Важливо

Заснована у Новій Зеландії мережа піцерій Hell Pizza дозволить деяким клієнтам не платити за замовлення аж до смерті. Таким чином планують потішити людей через економічну кризу. Акція отримала назву AfterLife Pay.

Про це повідомляє UPI.

Деякі заклади у Новій Зеландії запровадили принцип “купуй зараз, плати пізніше” . Однак Hell Pizza пішли далі – вони дозволять 666 клієнтам у Новій Зеландії і 666 в Австралії взяти участь у програмі AfterLife Pay. Гроші за піцу не будуть брати з клієнта до того момент, поки він не “взійде на смертний одр”, як говорив Вільям Шекспір.

Зроблять це наступним чином – у заповіт клієнта внесуть поправку, відповідно до якої гроші за піцу стягнуть після його смерті. При цьому проценти нараховувати не будуть. Лозунгом акції зробили фразу “купуй зараз, плати нагабато пізніше”.

“Ми бачимо, що зростає число людей, які користуються схемою “купуй зараз, плати пізніше”. І нам здається, що це заходить надто далеко, коли у фаст-фуді типу нас ви просите про таку послугу за те, що є для вас товаром першої необхідності. Особливо якщо врахувати, що люди не встигають робити внески, і 10,5% позик у Новій Зеландії є протермінованими”, – пояснюють свою рішення у піцерії.

Як показано на відео, в рамках промоуції до клієнтів разом із кур’єром приїжджає моторошний юрист із моторошним контрактом (як і належить пекельному закладу), і кур’єр пропонує підписати угоду. Багато людей мають розгублений вигляд.

Як повідомляло BitukMedia, в американському місті Філадельфія відкрився ресторан Drury Beer Garden. Там подають гамбургер “Золотий стандарт” із японською мармуровою телятиною ваґю А5 і дорогими морепродуктами. Булочку вкривають сусальним золотом. Загальна вартість страви – $700.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі