Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Близька рідня – в одному класі навчаються 24 близнюки

Важливо

У школі американського селища Вернон-Гіллс штату Іллінойс відбувся незвичайний випускний вечір. У одному випускному класі там навчалися 12 пар близнюків і троє трійнят. Директор не дивується – у нього теж є сестра-двійняшка.

Про це повідомляє WGN News.

Судячи із опублікованого телеканалом відео, не усі пари близнюків схожі один на одного, як дві краплі води, є і просто двійнята, різнояцеві близнюки. Але загалом вони складали 8% від старшої школи.

Директор Джон Гільям (який передав на відео привіт своїй сестрі-близнючці), каже, що таке унікальне явище забепечило дружність і єдність колективу.

Після випуску деякі школярі-близнюки збираються поступати до коледжів разом, деякі обирають принципово різний шлях. Гільям каже, що розуміє їх – відділившись від близнюка, можна нарешті відчути свою унікальність.

Однак 12 пар близнюків – це не рекорд. У тому ж таки Іллінойсі, але в іншому містечку – Віннетка – у 2017 році Книга рекордів Гіннеса нарахувала 45 пар близнюків і одну пару трийнят. Щоправда навчалися вони у різних класах.

Як повідомляло BitukMedia, iдентичні сестри, які свого часу закохалися у близнюків, кажуть, що тепер навіть рідні діти іноді плутають їх. Бріттані та Бріана Дін познайомилися зі своїми чоловіками Джошем та Джеремі Сальєрами на фестивалі близнюків у 2017 році. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі