П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Співаючий віслюк став зіркою соцмереж (ВІДЕО)

Важливо

29-річний віслюк на ім’я Монті зачарував Мережу своїм унікальним співомом. Артистичні здібності тварини дали про себе знати, коли Монті змінив господарів. На сьогодні старенький віслюк з Техасу має тільки в Інстаграмі 167 тисяч підписників

Три роки тому американка Пінкі Рагглз “всиновила” віслючка-пенсіонера Монті – сором’язливого, похмурого і мовчазного. Раніше він жив на великій фермі і власникам не було до тварини ніякого діла. 

Співочий талант Монті проявився абсолютно несподівано: одного разу Пінкі вийшла на подвір’я і почула свого вихованця: Монті видавав досить незвичайні звуки, схожі на спів та віслюче ревіння одночасно.

“Монті раптом почав кумедно ревіти, і я подумала: “Якого біса?” Потім він трохи розгублено подивився на мене і пішов. Відтоді він став зовсім іншим, і його весела вдача дала про себе знати на повну силу”, — каже Пінкі Рагглз.

В соцмережах у співаючого віслюка сотні тисяч шанувальників – їх смішить його дивний спів. Найчастіше Монті співає вранці, коли бачить, як його господиня виходить з дому. Він виконує коротку вітальну пісеньку і отримує за це морквину, яблуко або вівсяні хлібці. Також своїм голосом Монте повідомляє іншим тваринам на фермі, що час попоїсти. А особливо голосно – коли зголоднів сам.

На концерт Монті ви навряд потрапите, але послухати і повеселитись можна на сторінках віслюка в Instagram та Tik Tok.

Раніше BitukMedia розповідало про пса, дуже схожого на мультяшного Снупі. Його Instagram-аккаунт розчулив користувачів.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі