Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Снупі існує! Instagram-аккаунт пса, дуже схожого на мультяшного, розчулив користувачів

Важливо

Instagram-аккаунт шепадудля на ім’я Бейлі завірусився завдяки вражаючій і надприродній подібності чарівного чорно-білого пса зі Снупі. Це популярний персонаж серії коміксів та мультсеріалу Peanuts. Ви точно його впізнаєте! 

Докладніше розповіло видання CNN.

Бейлі з Каліфорнії – шепадудль, мікс пуделя та вівчарки. Собаці, згідно зі сторінкою в Instagram, невдовзі виповниться два роки. У нього така сама довгаста мордочка, як і в Снупі, і таке саме забарвлення — біла мордочка, чарівний круглий чорний ніс і пухнасті висячі чорні вушка.

Пес напрочуд фотогенічний, спокійно позує для ідеальних фотографій та відео для сторінки в Instagram, де в нього 312 тисяч підписників.

Мальований Снупі є біглем, а от порода Бейлі (міні-шепадудль) — результат схрещування староанглійської вівчарки з мініатюрним пуделем. Але природа розпорядилась, що саме Бейлі став майже точною копією вигаданої тварини.

Снупі – відомий пес, який з’явився в коміксі Чарльза М. Шульца Peanuts у жовтні 1950 року. Він фігурував й у різних телевізійних передачах Peanuts, був невід’ємною частиною параду до Дня подяки Macy’s у Нью-Йорку.

Спочатку Снупі був схожий на звичайну собаку (його думки були досить простими, наприклад, «ЇЖА»), але потім він почав висловлювати їх чіткіше. І хоча Снупі ніколи не говорить вголос, інші персонажі розуміють його. Себе персонаж називає “найталановитішим льотчиком-асом Першої світової”.

У вівторок, з нагоди Національного дня домашніх тварин, господиня Бейлі опублікувала ще одну чарівну світлину чудової тварини разом з підписом: “Мама каже, що я наймиліший вихованець, якого вона коли-небудь бачила, але, якщо чесно, я її перший та єдиний пухнастик”.

Скріншот Instagram – bayley.sheepadoodle

Як розповідало раніше BitukMedia, виявлено найрозумнішого собаку в світі… Вибір може вас здивувати.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі