Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Захищала дітей – жінку 75 разів ужалили бджоли-вбивці, вона вижила

Важливо

Американка, ім’я якої не називають, отримала 75 укусів від бджіл-убивць, намагаючись захистити своїх дітей. Родина зупинилася для фото і потривожили агресивних комах у містечку Бакай-Веллі у штаті Аризона.

Про це повідомляє New York Post з посиланням на місцеві пожежно-рятувальну службу.

Як повідомили рятувальники, матері вдалося безпечно посадити своїх двох дітей у машину, але вона не змогла сама втекти від рою та постраждала від нападу. Екіпажі рятувальників використовували піну, щоб заспокоїти бджіл і врятувати дітей з автомобіля. Жінка швидко зорієнтувалася і це врятувало дітей. При цьому жінка ще й змогла зателефонувати сама на 911.

Офіційні особи повідомили, що матір двох дітей доставили до місцевої лікарні, але згодом її відпустили.

Бджоли-вбивці мешкають в кількох штатах, включаючи Арізону, Техас, Каліфорнію, Неваду, Нью-Мексико, Флориду, Луїзіану та Арканзас. Рої о цій порі року дуже агресивні, бо вони кочують з місця на місце. І вони дуже охороняють свою територію, каже Аарон Лорті, який має власну компанію для боротьби з комахами-шкідниками.

Як повідомляло BitukMedia, чоловікові із села Коритне Балтської ОТГ на Одещині загрожує до 10 років позбавлення волі. Узимку він разом із 7-річним братом спробував викрасти із пасіки три вулики. Однак бджоли прокинулися попри мороз і покусали зловмисників.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі