Субота, 11 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Пухнастий клептоман: кіт приносить своїй господарці цінні речі

Важливо

Британці Донні Гібберт не позаздриш: перед сусідами її ганьбить … власний кіт. Домашній улюбленець Гаррі – справжній злодюжка. Він краде у сусідів дуже різні речі і тягне їх додому. Ніколи не знаєш, що він вподобає наступного разу.

Про це розповідає The Mirror. 

Кіт-клептоман з графства Дербішир щоночі виходить на “полювання” і повертається додому зі “здобиччю” – дуже різними речами, поцупленими із сусідніх будинків. Донна Гібберт змушена регулярно викладати знімки речей у локальні групи в соцмережах, аби сусіди могли їх впізнати та забрати.

Гаррі не перебірливий. Донна розповіла, що за чотири роки “рейдів” кіт викрав безліч речей, серед яких рукавички, дизайнерське взуття, гаманець, пакети сосисок і навіть нижня  білизна. Пригнічений жінці постійно доводиться просити вибачення за кота з кримінальними здібностями.

Речі з останнього “улову” кота-клептомана. Фото – Donna Hibbert

Тільки за останній тиждень Гаррі “вполював” шість речей. Серед них був червоний черевик досить дорогого бренду, спортивні бюстгальтери від M&S і навіть порожній гаманець.

Донна Гібберт розповіла, що дуже хвилюється через людей, які одного дня не можуть знайти своїх речей і не знають, що й думати. “Наш сусід побачив пост у Facebook і сказав: “Це моє, а я вже думав, що збожеволів”.

“Я думаю, що коти люблять приносити щось смачне. У випадку з Гаррі це частіше предмети, ніж птахи або миші, хоч за це я вдячна”, – каже Донна.

Раніше BitukMedia розповідало про героїчну кішку, яка врятувала хвору господиню від діабетичної коми.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі