Вівторок, 30 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Ще поїздить? На Київщині на продаж виставили незвичайний саморобний автомобіль

Важливо

На Київщині на продаж виставили саморобний автомобіль, створений у 1974 році. Оголошення про продаж опубліковане на сайті Auto.RIA. Автомобіль має оригінальний кузов з двома бічними дверима. Більшість деталей було створено з нуля, але решту запозичили від радянських моделей.

Про це розповідає Фокус.

Свого часу саморобне авто створили із запчастин одразу кількох моделей радянського автопрому. Автомобіль оснащений бензиновим двигуном, який передає крутний момент на задні колеса.

Продавець надав мало інформації про автомобіль, тож його характеристики невідомі. Із зазначеного – пробіг: він становить 100 тисяч кілометрів.

Автомобіль має оригінальний кузов з двома бічними дверима. У салоні спереду встановлені два крісла, а позаду — диван.

Фото – auto.ria.com

В інтер’єрі встановлена панель приладів від “Москвич-408” і годинник. Цікаво, що автомобіль має техпаспорт і може експлуатуватися на дорогах загального користування.

Позаду встановлені ліхтарі від ВАЗ-2101. Більшість кузовних деталей було виготовлено самостійно.

Час не пошкодував цей саморобний автомобіль: на кузові є іржа, а фарба вицвіла. Продавець пропонує раритет за 2 тис. доларів.

Раніше BitukMedia розповідало про чудернацький велосипед з деталей ретроавтомобіля, який зробив угорський винахідник Жольт Санісло.

А у США завершилася реставрація кабріолету Cord 812 1937 року. Розкішне авто належало знаменитій льотчиці-рекордсменці Амелії Ергарт.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі