Вівторок, 16 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Бджоли напали на чоловіка і завадили йому викрасти вулики із пасіки

Важливо

Чоловікові із села Коритне Балтської ОТГ на Одещині загрожує до 10 років позбавлення волі. Узимку він разом із 7-річним братом спробував викрасти із пасіки три вулики. Однак бджоли прокинулися попри мороз і покусали зловмисників.

Про це повідомляє сайт Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Наприкінці січня до місцевої поліції звернувся 70-річний чоловік. Він повідомив, що злочинці потрапили на територію його дачного будиночку та спробували викрасти із пасіки три вулики, але із невідомих причин їх покинули.

Поліція провела слідство і встановила винуватця. Злочинець, місцевий безробітний, на допиті зізнався, що хотів викрасти вулики з бджолиними сім’ями. Чоловік залучив до цього свого семирічного брата. Але рій бджіл неочікуваного прокинувся та покусав їх.

Чоловікові інкримінують крадіжку, поєднану із проникненням у сховище та вчинену в умовах воєнного стану, а також втягування малолітнього у протиправну діяльність. Злочинцеві загрожує до 10 років позбавлення волі.

Як повідомляло BitukMedia, 55-річна американка Рорі Вудс із міста Хадлі штату Массачусетс натравила рій бджіл на помічників шерифа, коли ті спробували виселити з будинку чоловіка у сусідньому місті. Жінку визнали невинною.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі