Неділя, 5 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Жінка натравила рій бджіл на поліцейських

Важливо

55-річна американка Рорі Вудс із міста Хадлі штату Массачусетс натравила на помічників шерифа, коли ті спробували виселити з будинку чоловіка у сусідньому місті. Жінку визнали невинною.

Про це повідомляє Masslive.com.

12 жовтня Вудс приїхала до сусіднього Спрінгфілда – разом із вуликами, повними бджіл. Вони були на причепі, який тягнув за собою позашляховик.

У той час у місті відбувався мітинг проти виселення з будинку пенсіонера Олтона Кінга-молодшого. Він купив будинок вартістю $1.5 млн і не міг погасити борг. Група помічників місцевого шерифа прибула із ордером про виселення.

Жінка почала трясти вулика, розбила кришку одного із них, в результати розгнівані комахи налетіли на помічників шерифа і покусали їх. Жінка була одягнена у захисний костюм бджоляра і не постраждала.

Дехто із постраждалих помічників шерифа мав алергію на бджолину отруту, і одного із них поклали у лікарню. Поліцейські у звіті написали, що Вудс прокоментувала це так – “О, ви алергік? Добре!”.

Під час затримання жінка чинила супротив. Тож її повалили на землю та одягнули наручники. Олтон Кінг-молодший такого героїзму не бачив – він у той час був у суді, добиваючись відстрочки виселення.

Жінці висунули численні звинувачення у нападі, побоях та застосуванні небезпечної зюрої. Але зрештою її визнали невинною та відпустили. Шериф сказав, що для Вудс могло б все закінчитися гірше, якби хтось із його помічників постраждав серйозніше.

Вудс самій загрожувало виселення у 2018 році. Але рішення було оскаржене у суді, в чому допоміг Массачусетський альянс проти грабіжницького кредитування.

Як повідомляло BitukMedia, 20-річний американець Остін Белламі із міста Ріплі, штат Огайо, вижив після 20 тис. укусів бджіл. Близько 30 комах він проковтнув.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі