Неділя, 5 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Чоловік до смерті налякав сусідських курчат – тепер сидітиме

Важливо

До шести місяців в’язниці засудили у Китаї жителя провінції Хунань. Він налякав курчат до смерті. Чоловіка визнали винним у навмисному завданні збитків чужому майну

Про це повідомляє CNN.

За даними місцевих ЗМІ, йдеться про китайця на прізвище Гу. У квітні минулого року він посварився із сусідом на прізвище Чжун через те, що той зрубав його дерева без дозволу.

Прагнучи помститися, Гу вночі проник на птахоферму свого сусіда. Що саме чоловік хотів зробити, невідомо, проте ліхтарик, яким він користувався, викликав паніку серед курчат. Птахи перелякались і забилися в кут, через що близько 500 особин загинули в тисняві.

Після цього Гу затримала поліція, і він сплатив сусідові компенсацію у розмірі 3 тисячі юанів (436 долларов США). Пізніше Гу знов вдерся на птахоферму свого сусіда, і там загинуло ще 640 птахів. Їхню вартість з урахуванням першого проникнення оцінили майже в 14 тисяч юанів (2015 долларов США).

Гу засудили до шести місяців в’язниці з одним роком умовного терміну. Цей вирок, як повідомляють журналісти, враховує, що Гу розкаявся у скоєному.

Як розповідало раніше BitukMedia, 20-річну американку з Техаса Саванну Ніколь Вальдез судять за те, що вона провезла контрабандою мавпу. Дівчина зробила вигляд, що вона перевозить ящик пива.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі