П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Замаскувала під пиво – жінка може відсидіти 20 років за контрабанду мавпи

Важливо

20-річну американку із Техаса Саванну Ніколь Вальдез судять за те, що вона провезла контрабандою мавпу. Жінка зробила вигляд, що вона перевозить ящик пива.

Про це повідомляє UPI.

Вальдес затримали у Браунсвіллі, штат Техас, при спробі перетнути міст між Мексикою і США. Офіцери поліції звернули увагу на дерев’яний ящик із дірками, але Саванна сказала, що там мексиканське пиво. Під час обшуку у ящику виявили коату, також відому як мавпа-павук.

Після цього Вальдез натисла на газ і помчала на всі кольори світлофорів, ледь не задавивши поліцейських і майже спрричинивши аварію.

Сталася подія 21 березня. А 28 березня до Вальдез прийшли копи. Вони знайшли в інтернеті її оголошення про продаж мавпи-павука, де був вказаний її номер телефону.

2 листопада дівчина визнала себе винною в контрабанді диких тварин до Сполучених Штатів і втечі з імміграційного контрольно-пропускного пункту.

Вирок жінці оголосять у січні 2023-го. За контрабанду представника зникаючого виду їй загрожує 20 років ув’язнення і штраф у розмірі $250 тис.

Як повідомляло BitukMedia, 36-річному мешканцю американського Нью-Йорка Келвіну Баутісті загрожує 20 років ув’язнення за те, що він перевозив контрабандою у своїх штанах трьох удавів. Чоловік намагався переправити змій через кордон між США та Канадою ще у липні 2018-го.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі