Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Жінка вистрибнула на скейтборді з літака (ВІДЕО)

Важливо

Чемпіонка зі скейтбордингу проїхалася задньою частиною літака на висоті понад 2,7 км і встановила новий світовий рекорд Гіннеса.

Про це повідомляє портал UPI.

Рекордсменка – 29-річна Летиція Буфоні. Жінка родом із Сан-Паулу (Бразилія), а зараз живе у Південній Каліфорнії. 

Стрибок зі скейтбордом вона здійснила з літака C-130 Hercules, який вилетів з  Мерседе, Каліфорнія.

Буфоні мала за спиною майже 10-кг парашут. Чемпіонка виконала слабке ковзання – комбінацію ковзання з дошки та ковзання 50/50 – по трубі, що виходила із задньої частини літака на висоті понад 2,7 км.

Книга рекордів Гіннеса підтвердила, що завдяки цьому трюку Буфоні стала власником рекорду з найвищого ковзання на скейтборді за межами задньої частини літака.

“Божевілля думати, що я стала першою людиною, яка каталася на скейтборді в літаку і зробила трюк у повітрі. Я не знала, можливо це чи ні, – сказала вона. – Я ніколи не каталася на скейтборді у літаку. Я не знала, що цей проєкт матиме таке величезне значення”.

Летиція – зірка світового скейтбордингу. Володарка величезної кількості медалей, шестиразова чемпіонка Всесвітніх екстремальних ігор X Games.

Раніше BitukMedia розповідало про австралійця Блейка Джонстона, який практично без перерви займався серфінгом понад 40 годин і встановив світовий рекорд. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі