Середа, 24 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Чоловік підкорив найвищу гору у костюмі-трійці

Важливо

Японський кравець Нобутака Сада, одягнений у костюм-трійку власного виробництва, піднявся на найвищу гору Малайзії – Кінабалу

Про це повідомляє малайзійська газета New Straits Times.

Нобутака Сада – кравець і творець бренду ділових костюмів Sada. Цей японський підприємець підняв маркетинг і рекламу одягу на абсолютно новий рівень. Він взявся доводити переваги свого товару за допомогою відео, знятих у незвичайних обставинах і несподіваних місцях. Цього разу для промо свого бренду чоловік вирішив зробити фото та відео на Кінабалу. Це найвища гора Малайзії. Її висота – 4095 метрів. 

При сходженні на гору кравець був одягнений у синій костюм-трійку власного виробництва. Костюм він доповнив коричневими черевиками Asics, а в руках тримав портфель.

Фото – Facebook/Nobutaka Sada

Як зазначає видання, під час підкорення Кінабалу на одязі Сади не розійшовся жоден шов. Схоже, план бізнесмена спрацював – йому вдалось привернути увагу місцевих жителів. На 10-секундному відео одного зі свідків його сходження чути, як чоловік запитує Саду, звідки він, на що той відповідає: “Я з Японії. У мене ділова зустріч на вершині гори Кінабалу”.

Пізніше чоловік поширив у своїх соцмережах кадри, де він позує на горі Кінабалу. Були й публікації тих, хто помітив на вершині дивно вдягненого чоловіка.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі