П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Теля зі смайликом на боці стане виставковим заманювачем

Важливо

Теля з унікальним забарвленням стало зіркою австралійського півдня. Маля народилось зі смайликом чорного кольору на білому боці. Тепер тварина викликатиме людські посмішки до кінця своїх днів. А ще допоможе в реконструкції місцевої лікарні.

Про це розповідає ABC News.

Теля голштино-фризької породи назвали Хеппі – “Щасливий”. Його власники Меган і Баррі Костери вирішили продати одномісячне теля організації Farm World, яке займається проведенням сільськогосподарських виставок. Однією з причин продажу тварини стала навязлива увага преси, відколи теля зі смайликом вперше показали на австралійському телебаченні.

Тепер зіркове теля-смайлик стане талісманом Farm World. Як очікується, він житиме у штаті Вікторія в Lardner Park, де відбуваються виставки.

Організація заплатила за унікальне теля 10 тисяч австралійських доларів. Farm World обіцяє показати тварину всім бажаючим. “Ми очікуємо, що 40 тис людей прийдуть”, – сказав виконавчий директор Farm World Крейг Дебнем.

Тепер Хеппі проживе своє життя на пагорбах Варрагула в товаристві іншої  худоби. “Я думаю, що це теля, яке трапляється раз у житті, і відвідувачі Farm World будуть посміхатимуться йому у відповідь ще багато років”, — сказав Дебнам.

Зображення – ABC Gippsland, Sarah Price and Jarrod Whittaker

Lardner Park – це діюча ферма площею 120 гектарів. Про Хеппі тут обіцяють добре піклуватись і взагалі “він матиме фантастичне життя”.

В свою чергу, всі гроші фермери обіцяють направити на благодійність. А саме на реконструкцію місцевої лікарні Вест-Гіпсленд. За словами Баррі Костера, подружжя хотіло, аби гроші пішли на допомогу лікарні, в якій народились всі їхні діти, а родичі були пацієнтами.

Як розповідало раніше BitukMedia, самець рідкісної черепахи вперше пізнав батьківство у 90 років.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі