Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Майже Ромео і Джульєтта: розлучені батьками закохані одружилися через 60 років

Важливо

79-річний чоловік і 78-річна жінка знайшли один одного та одружилися через 60 років після розірваних заручин. Коли вони були молодими, проти їхнього союзу виступили батьки нареченої. Але від долі не втечеш.

Про це розповідає Mirror.

1963 року 19-річний британець Лен Олбрайтон зробив пропозицію своїй 18-річній дівчині Дженет Стір. Дівчина сказала “так”. Закохані мріяли переїхати до Австралії та побудувати там нове життя. Лен поїхав першим, щоб трохи облаштуватись, і з нетерпінням чекав наречену.

Лен на острові Вайт в 1963 році. Фото – з архіву Len Albrighton

Проте їхнім планам завадили батьки дівчини. Коли вони дізнались, що юна донька заручена і збирається податися на інший кінець світу, вони оскаженіли. Батько з матір’ю наполягли, аби Дженет залишилася вдома – на острові Вайт.

Закоханим довелось змиритися з розлукою, і кожен з них почав жити своїм життям. Лен незабаром взяв шлюб з австралійкою, у подружжя народилося троє дітей. Дженет теж вийшла заміж у рідному містечку, двічі стала матір’ю.

Дженет Стір у 1963 році. Фото – з архіву Len Albrighton

Однак у 2015 році шлюб Лена розпався, і чоловік згадав про кохання своєї юності. Він повернувся до Британії і прийшов до будинку Дженет на острові Уайт. Адресу знайшов у списках для голосування. Дженет на той час була ще заміжня, вона впізнала Лена, але їхнє спілкування не було тривалим.

“Я був дуже схвильований, бо не знав, якої реакції очікувати, не знав навіть, чи я її побачу. Я прийшов туди навмання. Місце було не так легко знайти, але в мене вийшло. Я просто сподівався дізнатися, що в неї все гаразд. Дивно, що все склалося саме так, як склалося”, – розповідає тепер Лен Олбрайтон.

Згадуючи їхню несподівану зустріч у 2015 році, Жанетт каже: “Я мало не померла, коли зрозуміла, що це він стоїть біля паркану мого саду. Я була рада, що він шукав мене. Я багато про нього думала у той час”.

Дженет написала йому через два роки після того, як її чоловік помер від раку. Виявилось, що колишня наречена навіть зберегла обручку, яку коханий подарував їй на заручини у 1963 році. Між ними знову спалахнули почуття, і у 2018 році пара почала жити разом у місті Стивенидж, Англія.

У 2022 році Лен знов зробив Дженет пропозицію. У лютому цього року пара нарешті зіграла весілля — через 60 років після заручин. На церемонії були присутні діти, онуки та правнуки Дженет та Лена.

Раніше BitukMedia розповідало схожу історію з категорії “від долі не втекти”. Американський хлопець, який розбив нареченій серце, став її чоловіком через 60 років.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі