Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Хлопець, який розбив нареченій серце, став її чоловіком через 60 років

Важливо

83-річна жінка відхилила запит про дружбу 85-річного колишнього нареченого. Адже 60 років тому він розбив їй серце. Тепер Ед Снекенбергер та Прісцилла Матені – молодята.

Про це розповідає People.

Снекенбергер і Матені заручились у вересні 1962 році, про що повідомили у місцевій газеті. Незабаром Ед вступив до коледжу. Тепер зустрічатись з нареченою стало складніше, адже коледж знаходився за кілька годин їзди до рідного міста Хейгерстаун у штаті Меріленд.

Прісцилла кілька разів відвідувала нареченого у Вірджиніїі, але одного дня отримала листа, що розбив їй серце. Коханий написав, що хоче розірвати заручини через фінансові труднощі.

Відтоді Снекенбергер і Матені не спілкувались і не бачились. Пізніше обидва вступили в інші відносини, народили дітей, а діти – онуків. Після смерті чоловіка у 1986 році Прісцилла продовжувала жити з рідними у Хейгерстауні. 2021 року вдівцем став і Ед. 

Намагаючись впоратися з горем та самотністю, чоловік багато спілкувався зі своїми сестрами. Одного разу розмова зайшла про його перше кохання, про дівчину, яку він так раптово покинув. Тоді Снекенбергер зрозумів, що навіть через 60 років все ще хоче зустрітися з колишньою нареченою та попросити вибачення.

Снекенбергер знайшов Матені у Facebook і написав їй, але жінка відхилила його запит дружби. Тоді Снекенбергер приїхав до Хейгерстауна, знайшов церкву, в яку ходила його колишня наречена, і зажадав зустрічі. Присцилла була здивована такою наполегливістю і погодилася на розмову. Вже літні люди зустрілися за кавою та провели разом дві години. Снекенбергер попросив у Матені номер телефону, адресу і того ж дня ввечері зателефонував. “Це був тяжкий вечір. Я плакала, бо зрозуміла, що все ще люблю його”, — розповіла Прісцилла.

Щоб більше не бачити колишнього нареченого, жінка пропустила службу у церкві. Після закінчення служби у двері її будинку подзвонив Снекенберґер. Він зізнався у своїх почуттях і знову попросив Матені вийти за нього заміж, але дістав відкоша. 

Ед продовжував приїжджати до коханої кожні вихідні. Через кілька місяців спілкування Прісцилла здалась і прийняла його пропозицію руки та серця: “Я бачила, що він залишився добрим віруючим християнином, дуже дбайливим та милим хлопцем. Це ті якості, які мені подобалися у ньому й раніше”.

Фото – BRIAN GREEN

Пара побралась 7 грудня 2022 року. Тепер вони живуть в будинку Матені та насолоджуються часом, який можуть провести разом. Вони влаштовують невеликі подорожі, відвідують церкву, ходять у кіно та на концерти симфонічного оркестру. “Я неймовірно щасливий. Я відчуваю, що це був Божий дарунок для мене”, — розповідає Снекенбергер.

Прісцилла та Ед Снекенбергер на 2-місячну річницю весілля. Фото – PRISCILLA AND ED SNECKENBERGER

Як розповідало раніше BitukMedia, у США 81-річна жінка та 87-річний чоловік надіслали один одному сотні електронних листів, перш ніж зрозуміли, що вони закохані. Тепер подружжя видало книгу зі своїми любовними листами.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі