П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Це поза межами” – 81-річна жінка вийшла заміж за 87-річного коханого

Важливо

У США 81-річна жінка та 87-річний чоловік надіслали один одному сотні електронних листів, перш ніж зрозуміли, що вони закохані. Тепер подружжя видало книгу зі своїми любовними листами.

Незвичайну історію кохання публікує Insider.

Роз Льюї та Ральф Інсінгер познайомились 4 роки тому завдяки дочці Льюї: вона працює адвокатом, а Інсінгер був її клієнтом. Дівчина вирішила, що літні люди мають багато спільного, і запросила їх до художнього музею. Її мати, вчителька англійської на пенсії, приїхала в Бостон зі свого рідного міста Палм-Біч-Гарденс, штат Флорида, щоб провести час зі своєю родиною.

За словами Льюї, вона швидко порозумілася з новим знайомим. Тоді їм було 77 та 83 роки. Літні люди захоплено обговорювали мистецтво та улюблених художників, і теми для розмов не закінчувались.

Потім жінка повернулась додому, і вони продовжили спілкування електронною поштою. Чоловік зізнався, що з нетерпінням чекав на листи від Льюї. Вони довго спілкувалися, могли відправити один одному три імейли за день.

Пізніше Роз та Ральф вирішили зустрітись ще раз. Саме після цього короткого побачення вони усвідомили, що між ними не просто приятельські стосунки, а справжня симпатія. Відтоді вони почали загравати один з одним у листуванні.  Перейшли на паперові листи.

У вересні 2020 року закохані вирішили одружитися. Церемонія була скромною та по-сімейному теплою. На неї запросили найближчих друзів та родичів.

Молодята написали книгу про своє кохання після того, як один із друзів Льюї прочитав їхні листи та зв’язався з видавцем. Тепер понад 200 зворушливих – і часто потішних – електронних листів склались в книгу “Поза межами: випадкова зустріч, онлайн-залицяння та мова кохання”. Інсінгер каже, що перша частина назви була навіяна крилатою фразою Льюї. “Коли вона щаслива або схвильована чимось, вона каже: “Це поза межами”, — розповів чоловік, зазначивши, що вона часто використовувала її в їхньому листуванні.

“Ми сподіваємося, що наша історія надихне не лише старше покоління, а й молоде. Вона демонструє, що ви можете знайти кохання у кожному розділі вашого життя”, – підсумувала Роз.

Як повідомляло раніше BitukMedia, американець Стівен Бергер і Енні Макдональд із канадської Оттави познайомилися 1981-го. Невдовзі у дівчини діагностували лімфому. Казали, що вона може не прожити трьох років. Але пара зараз має чотирьох дітей і об’їздила 95 країн.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі