Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Дві голови молочної змії-альбіноса не можуть домовитись куди повзти (відео)

Важливо

Змієзнавець з Північної Кароліни показав одну з найновіших і найбільш незвичайних новинок свого тераріума  – двоголову гондураську молочну змію-альбіноса. Дві голови все ще вирішують, як співіснувати.

Про це розповідає UPI.

Джиммі Мейб каже, що молода змія має дві цілком функціональні голови. Спільні легені та шлунок. “Права голова трохи агресивніша, ніж ліва” – розповів Мейб. “Вона частіше хоче мене вкусити”.

За його словами, дві голови все ще вирішують, як співіснувати. “Вони справді мають бажання рухатися в різних напрямках”, – каже Мейб. “Але ж вони не можуть завжди сваритися, куди повзти”.

Гондураська молочна змія (Lampropeltis triangulum hondurensis) може сягати 1,5 метра. Зі змій, що розводять у тераріумах, молочна змія одна з найгарніших. Поєднання насичених відтінків червоного, чорного, білого кольорів робить її помітною здалеку і серед каміння, і в густій ​​траві, і в гілках чагарників. І хоч мовою дикої природи подібне забарвлення означає попередження про небезпеку, у випадку з молочними зміями йдеться лише про маскування під коралового аспіда – справді дуже отруйної змії. А самі молочні змії невинні – їх спокійно можна брати до рук.


Як повідомляло раніше BitukMedia, рідкісну двоголову змію знайшов мешканець американського міста Клей-Сентер, штат Небраска. Голови садового вужа не могли визначитись, в якому напрямку повзти. Тепер плазуна вивчатимуть в місцевому університеті.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі