Середа, 8 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Сценаристку “Говорять жінки” попросили повернути “Оскар”

Важливо

Сара Поллі, канадська сценаристка та режисерка фільму «Говорять жінки», повідомила про лист, в якому її просять повернути «Оскар». Так з мами пожартувала в День сміху 11-річна Ів.

Про це розповідає BBC.

Лист дівчинки Сара Поллі опублікувала у Твіттері. Це було нібито повідомлення від екс-президента Американської кіноакадемії Девіда Рубіна, той писав, що нагороду за найкращий адаптований сценарій вручили Поллі помилково.

“Ми даємо вам ще тиждень, аби насолодитися присутністю статуетки у вашому домі, але після закінчення цього періоду ви повинні відправити її назад до Каліфорнії, де ми вручимо її законному володарю – фільму “На західному фронті без змін””, – йдеться у листі.

Далі автор уточнює, що нагороду не ризикнули забирати просто під час церемонії, щоб не повторити ситуацію 2017 року. Тоді переможцем в номінації «Найкращий фільм» назвали картину «Ла-Ла Ленд». Пізніше з’ясувалося, що ведучим дали не той конверт, і віддали статуетку стрічці «Місячне світло».

На твіт зреагував автор «На західному фронті без змін» Едвард Бергер. «Аби заощадити на поштових витратах, оскільки я живу за кордоном, Академія попросила мене надати вам мою адресу, щоб ви могли відправити «Оскар» напряму», — написав він Поллі.

Поллі, яка прославилася як акторка в 1990-х роках, швидко зрозуміла, що лист був написаний не Академією, а її дитиною в якості першоквітневої витівки.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі