П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Обірвалася мотузка – турист вижив після невдалого стрибка з висоти 10-го поверху

Важливо

39-річному туристу із Гонконгу на ім’я Майк вдалося вижити після падіння у річку із платформи для банджі-джампінгу на висоті 10-го поверху. Подія сталася у Таїланді – під час стрибка обірвалася мотузка.

Про це повідомляє CNN.

Подія сталася у місті тайському місті Паттая у парку розваг та сафарі Changthai Thappraya у січні цього року. Майк поїхав відпочити на свята і зважився на екстрим.

На щастя для чоловіка, стрибок відбувався над річкою. Мотузка обірвалася за мілісекунди до того, як Майк наблизився до водного плеса. Чоловік пригадує, що лишився весь у синцях.

“Я приземлився на лівий бік, тому там травми були серйознішими. Це було так, наче хтось просто сильно мене побив”, – пригадує Майк.

Чоловік пригадує, що хотів просто постріляти у тирі. Але потім набрався сміливості і пішов на банджі-джампінг.

Hong Kong tourist Mike resurfacing after his bungee cord snapped during a jump in Pattaya, Thailand.
Фото: CNN

“Було дуже високо і я закрив очі. Відкрив очі, коли уже був у воді”, – пригадує Майк. Він зрозумів, що шнур обірвався і почав гребти. Каже, йому поталанило, що він уміє плавати. Відразу після приводнення до нього кинулися співробітники парку.

Нітхіт Інтім, засновник парку, визнає, що нещасний випадок стався. Парк виплатив чоловіку компенсацію за лікування. Він наголосив, що Майк підписав відмову від відповідальності, тобто визнав ризики, які можуть з ними статися.

“Наші співробітники пояснили, що якщо трапиться якась аварія або нещасний випадок, наша компанія компенсує медичні рахунки. Але клієнт не може вимагати відшкодування інших видів витрат”, – каже Інтім.

Як повідомляло BitukMedia, 50-річна Лінда Потгітер із Південно-Африканської Республіки встановила світовий рекорд, 23 рази стрибнувши з мосту протягом години. Жінка стрибала у техніці банджі-джампінгу на мотузці довжиною більше 20 м із 216-метрового мосту.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі