Середа, 24 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Навколо світу за 3 роки: анонсовано перший у світі круїз, що охопить 7 континентів та 135 країн (ВІДЕО)

Важливо

Морський круїз тривалістю 3 роки пропонує компанія Life at Sea Cruises. Подорож вже можна планувати і бронювати. Лайнер вирушає зі Стамбула 1 листопада 2023 року

Про це розповідає CNN Travel.

Кинути все і вирушити в дорогу навколо світу. Звучить заманливо і … дорого. Або, принаймні, це звучало дорого досі – тому що зараз турецька круїзна компанія запускає трирічний круїз довжиною 210 тис. км, який дозволяє уникнути буденності за відносно доступною ціною – 30 тис доларів на людину на рік.

Life at Sea Cruises відкрила бронювання на трирічну подорож на лайнері MV Gemini, який вирушає зі Стамбула 1 листопада. Таким чином, у мандрівників є вісім місяців, аби упорядкувати закордонний паспорт, щеплення і перейти на дистанційний режим роботи.

Круїз передбачає відвідування всіх частин світу, навіть Антарктиду, 135 країн та 375 портів. У 208 з них передбачена довга зупинка з ночівлею. За три роки судно подолає понад 130 тисяч морських миль. Пасажири лайнера MV Gemini побачать усі світові пам’ятки – від статуї Христа-Спасителя в Ріо-де-Жанейро та індійського Тадж-Махала до мексиканської Чичен-Іци, пірамід Гізи, Мачу-Пікчу та Великої Китайської стіни.

Корабель місткістю 1074 пасажири обіцяють капітально відремонтувати для рейсу. Передбачається, що клієнти компанії під час круїзу не лише відпочиватимуть, а й повноцінно працюватимуть у віддаленому режимі. На борту буде бізнес-центр із конференц-залами, 14 офісів, бізнес-бібліотека, лаунж-зона для кава-брейків.

Вартість кают починається від 29 999 доларів на людину на рік, тобто трирічна подорож для двох обійдеться в 179 994 долари. Найрозкішніша пропозиція – люкси з балконами. Їхня максимальна ціна – 109 999 доларів на людину на рік.

Пасажирам дозволять ділити свою каюту з кимось, іноді виходячи з маршруту і повертаючись на борт. Наприклад, дві пари можуть купити одну каюту на всю подорож, кілька разів змінившись.

Які країни відвідає лайнер? Основні заходи для учасників круїзу – Різдво у Бразилії та Новий рік в Аргентині. Корабель обігне всю Південну Америку, відвідає Антарктику, пройде вздовж західного узбережжя Північної Америки, перетне Тихий океан із зупинкою на Гаваях.

Далі MV Gemini зайде до 12 портів Японії, туристи зможуть потрапити до Південної Кореї, Китаю, індонезійського острова Балі та найбільших мегаполісів Південно-Східної Азії – Бангкока, Сінгапура, Куала-Лумпура.

Потім лайнер зробить гак до Австралії, Нової Зеландії та Океанії, знову повернеться на захід, обігнувши Індію та Шрі-Ланку, відвідає Мальдіви, Сейшели, Занзібар. Після Кейптауна турецький корабель візьме курс на острів Святої Єлени, Канарські острови та Мадейру. Є в програмі курорти Середземного моря, а також Північна Європа.

Раніше BitukMedia розповідало про двох британських ветеринарів, які подорожують світом у машині швидкої допомоги. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі