П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Цуценя засміялося і вкусило мене – чоловіку обманом продали гієну

Важливо

Користувач TikTok під ніком infared_savage розповів, як купив цуценя бульдога, а воно виявилося маленькою гієною. Цуценя навіт вкусило чоловіка за ногу.

Відео зі своєю розповіддю він виклав на своїй сторінці.

У кліпі американець розповідає, що він зв’язався через інтернет із чоловіком, який нібито працював у розпліднику бульдогів. Цуценя, яке той виклав на фото, відразу сподобалося покупцеві, але видалося дещо дивним. Але продавець переконував, що це дійсно американський бульдог, підросте трохи – і все буде гаразд. При цьому, відзначає покупець, на задньому фоні чувся якийсь сміх. Тепер автор відео розумію, що продавець тримав удома маленьку зграю гієн.

“Ви підкоротили вуха, чи що? Чому він, бляха, схожий на вомбата?” – доводив продавець. І навіть показав фото “батьків” цуценяти – двох американських бульдогів, які не були схожі на дитинча.

@infared_savage

I just found out my bully is a hyena 🤦🏾‍♂️🤦🏾‍♂️😂😂😂😂😂

♬ original sound – INFARED_SAVAGE

“Я дивлюся на цуценя. Дивлюся на них”, – пригадує покупець про свою розгубленість. Однак він переконав сам себе, що цуценя підросте, і все буде гаразд. Він назвав цуценя Ніна.

“Я погукав її – Ніна, іди до мене. Цуценя подивилося на мене і розсміялося. Я злякався. Жодна тварина так не сміється. Воно сміялося, як людина!”, – пригадує користувач.

“Потім вона вкусила мене за ногу. До дідька сильно вкусила!” – скаржиться американець.

Він не розкриває, чи лишив собі гієну. Але коментатори попередили, що гієни сміються, коли відчувають небезпеку. Тож треба бути з нею обережною.

Як повідомляло BitukMedia, користувач TikTok, який називає себе Dazza, створив будиночок мрії для дикої жаби, яка вночі приходила на його паркан. Жаба, яку користувачі охрестили Фродрік, привела із собою друзів, і у них з’явилося потомство. Незвичною конструкцією зацікавилася і місцева самиця опосума.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі