Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Чоловік побудував для жаби будиночок мрії – потім з’явилися пуголовки і вагітний опосум (ВІДЕО)

Важливо

Користувач TikTok, який називає себе Dazza, створив будиночок мрії для дикої жаби, яка вночі приходила на його паркан. Жаба, яку користувачі охрестили Фродрік, привела із собою друзів, і у них з’явилося потомство. Незвичною конструкцією зацікавилася і місцева самиця опосума.

Історію Dazza розповідає у своєму TikTok.

Все почалося з того, що до чоловіка на паркан вилізла жаба. Він вирішив спорудити їй будиночок – надрукував його за допомогою 3D-принтера. Спочатку він жабі не дуже подобався, але потім вона в ньому все ж оселилася.

Потім Dazza удосконалював його, керуючись порадами підписників у соцмережах. Зробив зручні сходи, басейн і клумбу з квітами. Коли будиночком зацікавився місцевий опосум, Dazza надрукував для жаби сховок. Але опосум лише пив воду із басейну. Все це чоловік фільмував на нічну камеру спостереження та виставляв у TikTok.

@unknowndazza

The Full Frod Story! It’s been a crazy journey from 0 to 60k people of Frodrick! Appreciate your ideas and support☺️ #Frodrick #startedfromthebottomnowwehere #FrodHouse

♬ Enemy feat. J.I.D. (from the series Arcane League of Legends) – Imagine Dragons
Зрештою, у жаб з’явилося потомство і нині паркан чоловіка нагадує більше елітне містечко для земноводних. А опосум виявився самицею. Тож користувачі мереж спочатку називали тварину Король Джуліан, а потім – Королева Джуліана. Вона навідується разом із дитинчам поїсти смаколики, які лишає Dazza.

Як повідомляло BitukMedia, pік тому контент-мейкер Сід Дваєр купив будинок із 10 морськими свинками – зараз їх увосьмеро більше. Він просто не знав, як зупинити їх розмноження. Але усіх залишив собі – за рік витратив на них близько $10 тис.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі