П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Чоловік продає унікальний позяшляховик, щоб допомогти ЗСУ

Важливо

Український винахідник із Тернопільщини Юрій Кордупель продає унікальний позашляховий “Україна” на базі Газ-66 за $50 тис. Чоловік хоче на виручені гроші купити три авто для ЗСУ.

Про це повідомляє ШоТам.

Юрій сконструював свій винахід кілька років тому. Машина оснащена потужним двигуном від “Мерседесу”, має електросклопідіймачі, кондиціонер та інвертор. Салон автомобіля обшили шкірою.Важить авто 4,5 тонни.

Чоловік розповідає, що витратив на створення авто три роки, і не продавав би, якби не війна. Найбільше проблем виникло під час реєстрації авто, але тепер воно має усі необхідні документи.

Зараз чоловік збирає другу таку машину. А кошти від продажу свого першого творіння хоче витратити на придбання трьох позашляховиків для ЗСУ – таких, які більше підходять для потреб військових.

Як повідомляло BitukMedia, тернопільський бізнесмен Тарас Демкура виставив на продаж понад десяток ретро-автомобілів. Серед них є раритетні Maybach, Mercedes-Benz, Jaguar та Lincoln. Виручені кошти Демкура обіцяє спрямувати на підтримку ЗСУ та відновлення України.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі